"Suncokret" Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Udruženje za cerebralnu i dečiju paralizu opštine Kovin

Udruženje je nevladina socijalno – humanitarna  invalidska organizacija, Udruženje ima status građansko pravnog lica koje deluje na teritoriji opštine Kovin.

Cara Lazara 71

26220 Kovin

013/ 743 – 081, 061 63 99 871

29

2006

Ana Borbelj Jovanović

Ivana Dečermić

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Lokacija na mapi

Opis udruženja

Udruženje sarađuje sa srodnim invalidskim, i drugim nevladinim-humanitarnim organizacijama na stvarima od zajedničkoga interesa. Udruženje ima za cilj da okuplja, evidentira, obolele od cerebralne i dečije paralize i srodnih oboljenja kao svoje pridružene članove.

Udruženje pomaže na ostvarivanju beneficija kako na lokalnom nivou tako i na nivou Srbije. Udruženje svojim članovima pomaže u ostvarivanju njihovih prava. Posebno se angažujemo na ostavarivanju prava na ortopedska pomagala, lečenje kao i u oblasti socijalno zdrastvene zaštite. Našim članovima pomažemo pri školovanju, uključivanju u sve društvene tokove života. U saradnji sa lokalnom samoupravom radimo na uklanjanju arhitektonskih barijera, radi lakšega prilaza OSI. Sprovođenjem redovnih programskih aktivnosti omogućavamo informisanje članova preko sredstava javnog informisanja.

Svi članovi koji su punoletni mogu da biraju i da budu birani u organe Udruženja.

Located in: Udruženja