"Suncokret" Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine

Tribina u školi Milan Petrović

Dana 31.01.2013.godine, u školi Milan Petrović, održana je poslednja  tribina iz prošlogodišnjeg ciklusa NE DOZVOLI DA TI KOLICA BUDU PREPREKA ZA SNOVE i promocija priručnika UVEK SA OSMEHOM. Prisustvovalo je oko 60-70 ljudi.

Tribina u školi Milan Petrović

Prisutne je pozdravila direktorica škole Slavica Marković.
Nešto više o priručniku rekla je Ružica Garunović , zamenica predsednice pokrajinskog saveza SUNCOKRET. Priručnik je nastao na osnovu tribna održanih u 9 gradova Vojvodine. Tribine su imale za cilj motivaciju mladih OSI i njihovih poroddica da ne odustaju od borbe, da se trude, da se školuju, da ne sede zatvoreni u kućama.

Pošto su na tribinama skoro svi rekli da bi trebali više da budu zastupljeni mediji ( koji su pozivani ali se nisu odazvali) i mladi osobe bez invaliditeta  tako je nastala ideja za priručnik, da se uobliči sve na jednom mestu.
Priručnik je dostupan  svima, lako razumljiv za čitanje, prilagođen svim uzrastima.

Tribina u školi Milan PetrovićTribina u školi Milan Petrović

Na tribini je takođe prisustvovala msc.dr Dragana Stanković – Baričak, pomoćnik pokrajinskog sekretara za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju kao i Bora Pavlović, savetnik pri NSZ za kontakt i zapošljavanje OSI.

Takođe, bio je prisutan i profesor Vladimir Delić sa FTN-a i predstavio komunikacionu tehnologiju.
Tribinu je vodila Jelena Radović, diplomirana pravnica koja je autor i tribine i priručnika.

Jelena Radović

Pozivnica na tribinu

Povezani tekstovi:
Motivaciona tribina “PUT KA SAMOSTALNOSTI” Subotica 2018
U okviru redovnih programskih aktivnosti saveza za C.D.P. Vojvodine „SUNCOKRET", održana je trbina pod nazivom „PUT SAMOSTALNOST» Dana 5.
2018-12-14 12:59:35
Izložba radova OSI na sajmu J=DNAKI u Beogradu
Zajedničkom akcijom, Ministarstva za socijalna pitanja Republike Srbije, Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije i „Suncokret“ Save
2018-10-27 10:11:34
Novi Bečej - motivaciona tribina «TVOJE ISKUSTVO ME ČINI
U okviru redovnih programskih aktivnosti saveza za DCP Vojvodine „SUNCOKRET“, krenuli smo u realizaciju tribina pod nazivom „TVOJE ISKUSTVO
2014-09-24 03:08:00
Subotica - motivаcionа tribinа «TVOJE ISKUSTVO ME ČINI
U okviru redovnih progrаmskih аktivnosti sаvezа zа DCP Vojvodine „SUNCOKRET“, održаnа je još tribinаu nizu pod nаzivom „TVOJE IS
2014-07-03 09:47:00