"Suncokret" Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine

Radionica “TERA”

U organizaciji “SUNCOKRET”-a Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine održana je programska aktivnost planirana za maj mesec.
Kreativno-radnookupaciona radionica “TERA” održana je 15. 09. 2018. godine u Kikindi. Domaćin je Društvo invalida za cerebralnu i dečiju paralizu Kikinda.

 
Radionica se održala u Centru za likovnu i primenjenu umetnost “TERRA” gde su učesnici uz pomoć akademskih vajara pravili razne predmete i suvenire od gline.

  
Značaj ove radionice ogleda se u izražavanju kreativnih i stvaralačkih sposobnosti osoba sa posledicama cerebralne i dečije paralize, pružajući jednake mogućnosti osobama sa invaliditetom da iskažu svoje sposobnosti. Na radionici su učestvovali članovi iz udruženja Novi Sad, Subotica, Titel, Kula, Zrenjanin, Sremska Mitrovica i Kikinda.
Učesnici su imali priliku da obiđu i stalnu postavku Muzeja TERRA.
Jednodnevno druženje završeno je u kasnim popodnevnim časovima.

Povezani tekstovi:
Motivaciona tribina “PUT KA SAMOSTALNOSTI” Subotica 2018
U okviru redovnih programskih aktivnosti saveza za C.D.P. Vojvodine „SUNCOKRET", održana je trbina pod nazivom „PUT SAMOSTALNOST» Dana 5.
2018-12-14 12:59:35
Izložba radova OSI na sajmu J=DNAKI u Beogradu
Zajedničkom akcijom, Ministarstva za socijalna pitanja Republike Srbije, Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Srbije i „Suncokret“ Save
2018-10-27 10:11:34
Novi Bečej - motivaciona tribina «TVOJE ISKUSTVO ME ČINI
U okviru redovnih programskih aktivnosti saveza za DCP Vojvodine „SUNCOKRET“, krenuli smo u realizaciju tribina pod nazivom „TVOJE ISKUSTVO
2014-09-24 03:08:00
Subotica - motivаcionа tribinа «TVOJE ISKUSTVO ME ČINI
U okviru redovnih progrаmskih аktivnosti sаvezа zа DCP Vojvodine „SUNCOKRET“, održаnа je još tribinаu nizu pod nаzivom „TVOJE IS
2014-07-03 09:47:00