"Suncokret" Savez za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine

Tribina u Kikindi - Budi mi prijatelj

Tribina u Kikindi - Budi mi prijateljU okviru redovnih programskih aktivnosti saveza za cerebralnu i dečiju paralize Vojvodine „SUNCOKRET“, dana 8.10.2013. održana je tribina pod nazivom „BUDI MI PRIJATELj“ u prostorijama udruženja za dečiju i cerebralnu paralizu u Kikindi. Cilj tribine je razbijanje predrasuda između osoba sa invaliditetom i osoba bez invaliditeta, o komunikaciji i načinu funkcionisanja osobe sa invaliditetom.

Opširnije: Tribina u Kikindi - Budi mi prijatelj

Budi mi prijatelj - hoću i ja da se razumem

Budi mi prijatelj - hoću i ja da se razumemU okviru programa aktivnosti Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine "Suncokret", a u organizaciji Društva za cerebralnu i dečiju paralizu i Udruženja građana "Breza" iz Apatina, u Dnevnom boravku Centra za socijalni rad održana je tribina pod nazivom "Budi mi prijatelj - hoću i ja da se razumem" sa ciljem olakšavanja komunikacije između osoba sa invaliditetom i drugih.

Opširnije: Budi mi prijatelj - hoću i ja da se razumem

Izveštaj sa tribine iz Sremske Mitrovice

Tribina - budi mi prijateljSavez za dcp SUNCOKRET Vojvodine, je nastavio seriju svojih tribina pod nazivom BUDI MI PRIJATELj. Ovog puta naš domaćin je bilo Udruženje za cdp iz Sremske Mitrovice. Voditelj i autor i ove tribine je bila Jelena Radović koja iznosi svoja iskustva o otežanoj komunikaciji, o predrasudama koje postoje prema OSI koje otežano govore.

Opširnije: Izveštaj sa tribine iz Sremske Mitrovice

Tribina u školi Milan Petrović

Tribina u školi Milan PetrovićDana 31.01.2013.godine, u školi Milan Petrović, održana je poslednja  tribina iz prošlogodišnjeg ciklusa NE DOZVOLI DA TI KOLICA BUDU PREPREKA ZA SNOVE i promocija priručnika UVEK SA OSMEHOM. Prisustvovalo je oko 60-70 ljudi.

Opširnije: Tribina u školi Milan Petrović

Deseta tribina u Kikindi

Tribina u KikindiDana 20.11.2012. godine, u Kikindi, održana je 10. tribina „NE DOZVOLI DA TI KOLICA BUDU PREPREKA ZA SNOVE“ kao programska aktivnosta saveza za DCP Vojvodine.  Ovo je bila poslednja u  gradovima Vojvodine članicama saveza.

Opširnije: Deseta tribina u Kikindi

Manifestacija Nedelje solidarnosti

Manifestacija Nedelja solidarnostiManifestacija Nedelje solidarnosti posvećena osobama sa posledicom cerebralne i dečije paralize. Obeležena je tribinom " ne dozvoli da ti kolica budu prepreka sa snove". Već tradicionalno svake godine u poslednjoj nedelji oktobra, obeležava se nedelja solidarnosti posvećena osobama sa posledicom cerebralne i dečije paralize.

Opširnije: Manifestacija Nedelje solidarnosti

Izveštaj sa tribine

Izveštaj sa tribineSavez za dečiju i cerebralnu paralizu Vojvdine „SUNCSOKRET“ u sklopu svojih redovnih programskih aktivnosti,u gradovima gde se postoje Udrženja koja okupljaju osobe sa posledicom cerebralne i dečije paralize.

Opširnije: Izveštaj sa tribine

Kovin - peta tribina

Tribina u KovinuUprkos vrelim letnjim danima Savez za C.D.P.Vojvodine,u sklopu svojih redovnih programskih aktivnosti, nastavio je sa održavanjem tribine „Ne dozvoli da ti kolica budu prepreka za sanove“ u  gradovima na teritoriji Vojvodine gde se  nalaze udruženja članice našeh saveza.

Opširnije: Kovin - peta tribina

Tribina u Novom Bečeju

Tribina u Novom BečejuU sklopu radovnih programskih aktivnosti saveza za DCP „SUNCOKRET“ održana je naša četvrta tribina.
U svečanoj sali opštine Novi Bečej, predstavili smo tribinu na temu „NE DOZVOLI DA TI KOLICA BUDU PREPREKA ZA SNOVE“ koje su na temu životnog iskustva devojke sa posledicom cerebralne paralize, koja uprkos svom inaliditetu živi normalan i običan život.

Opširnije: Tribina u Novom Bečeju

Godišnja Skupština Suncokret-a

Godišnja Skupština Suncokret-aGodišnja Skupština "SUNCOKRET"-a Saveza za cerebralnu i dečiju paralizu Vojvodine održana je dana 01. 06. 2012. godine u Novom Sadu u prostorijama Invalidskih organizacija Vojvodine na adresi Bulevar oslobođenja 6-8. Na redovnoj godišnjoj Skupštini prisustvovalo je 12 delegata od ukupno 18. Odsutni su delegati iz Vršca i Apatina, te jedan delegat iz Novog Sada i  delegat iz Sremske Mitrovice.

Opširnije: Godišnja Skupština Suncokret-a